Espa
/

Η ΑΝΑΚΕΜ στηρίζει την ανακύκλωση: Χορηγός στην εκδήλωση «Ανακύκλωση Μόνο. Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα 6» που συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και τον σύλλογο “Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας”

Η ΑΝΑΚΕΜ, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία πρωτότυπη εκδήλωση η οποία προβάλλει την ιδέα της ανακύκλωσης. Έτσι, η εταιρεία η οποία ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά πλέον δραστηριοποιείται σχεδόν στο σύνολο της χώρας, είναι χορηγός της εκδήλωσης με τίτλο «Ανακύκλωση μόνο. Νέα Παραλία – Νέα Πασαρέλα 6», η οποία θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο χώρο της πλατείας του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μια μοναδική επίδειξη μόδας, με ρούχα φτιαγμένα από υλικά προς ανακύκλωση και την φετινή χρονιά έχει θέμα της την «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ»!

Μεγάλοι συγγραφείς της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας εμπνέουν με τα κείμενά τους τις σχεδιάστριες και τους σχεδιαστές, οι οποίοι ντύνουν τους πρωταγωνιστές με υλικά προς ανακύκλωση.

Ήρωες και ηρωίδες των Paul Bowles, Colette, Françoise Sagan, Joseph Kessel, Federico Garcia Lorca, Κωνσταντίνου Καβάφη, Paulo Coelho, Εμμανουήλ Ροΐδη, F. Scott Fitzgerald, Lewis Caroll, Virginia Woolf, Marquis de Sade, Tennessee Williams, Gustave Flaubert, Gabriel Garcia Marquez, Μαρίας Ιορδανίδου, Antoine de Saint Exupery, Κώστα Ταχτσή, Στράτη Μυριβήλη και άλλων θα περπατήσουν στον υπαίθριο χώρο του Μεγάρου Μουσικής με φόντο το ηλιοβασίλεμα, τον Θερμαϊκό και τον Όλυμπο.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Bernard Cuomo, ο οποίος θα μας εισαγάγει και θα μας απογειώσει στο θέαμα με τη συνοδεία της χορεύτριας Ροδούλας Γκουλιαμπέρη και της ομάδας της.

Στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης, συμμετέχουν οι σχεδιάστριες και σχεδιαστές: Νίκος Καραγιαννίδης, Κρίστυ Αργυροπούλου, Ουρανία Αφεντούλη, Ελένη Χιωτάκη Το εργαστήρι μας, Ελευθερία Φιλοκώστα, Βασιλική Αποστολίδου, Άννα Παντελίδου, Ανθή Γιαννοπούλου, Ελένη Φωκά, Νικολέτα Τσικώτη, Παστελά Χριστίνα και Ελισάβετ Κουλτσιόγλου, Άννα Μηλώση, Νίκος Γλαβίνας, Σοφία Γεωργιάδου, Αγγελική Ταλιαδούρου, “Τεχνήεσσα”, Σοφία Μπομπορίδου, Πετρούλα Γεωργιάδου, Σοφία Βυζοβίτη, Elena Snezana Krstic, Βασιλική Μικρού, Σοφία Ψιλοπούλου, Σοφία Βουλαλά, Αναστασία Βελισσαροπούλου, Bernard Cuomo, Αθανάσιος Βασιλειάδης.

——————————————————————————–

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΑΝΑΚΕΜ ΑΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ (ΕΕΑΑ)

ΔΕΘ-HELEXPO και το ξενοδοχείο THE MODERNIST.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

mob salons: z2zoidihairsalon, Pola& art, Hair Affair by Mitsas και StefanosAggelidishairsalon, Make up concepts academy bymariannavlasidou

——————————————————————————–

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Πλατεία

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Ώρα έναρξης: 18.30

Είσοδος ελεύθερη (προσκλήσεις διατίθενται ηλεκτρονικά ή από τα εκδοτήρια του ΜΜΘ)

Διοργάνωση: ΟΜΜΘ – Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας

——————————————————————————–

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Όλες οι εκδηλώσεις στο ΜΜΘ πραγματοποιούνται με απόλυτη τήρηση των υγειονομικών υποδείξεων από το Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ που ισχύουν σήμερα, οι κυριότερες από τις οποίες είναι οι εξής:

– Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι θεατές.

– Ανά δύο θέσεις πρέπει να υπάρχει κενός χώρος.

– Σε περίπτωση ομαδικής κράτησης, ο μέγιστος αριθμός ορίζεται στα τέσσερα άτομα με κενό χώρο από την επόμενη κράτηση.

– Θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων μεταξύ της σκηνής και της πρώτης σειράς θεατών.

– Κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού, αλλά και όπου αλλού χρειάζεται, θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

– Ο συντονισμός της ροής και η τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους γίνεται υποχρεωτικά από ταξιθέτες.

– Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο της εκδήλωσης.

– Δεν προβλέπεται διάλειμμα.

– Υπάρχει ισχυρή σύσταση για ηλεκτρονική αγορά/κράτηση εισιτηρίων.

Share on Linkedin
Η ΑΝΑΚΕΜ ζητά Πολιτικό Μηχανικό για άμεση πρόσληψη
Εισήγηση του Προέδρου της ΑΝΑΚΕΜ Ηλία Δημητριάδη στο σεμινάριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΤΕΕ για τα ΑΕΚΚ